20.00

 

Vi är ledsna i själen för vi saknar Jeanette så mycket. Det är lite som att ha abstinens.

 

// Malin & Kajsa


19.14

Jag och Kajsa har från säkra källor hört att Jeanette känner sig aningen bortglömd. En reaktion på detta var "skyll dig själv när du tar tjänstledigt så vi inte kan gå och hälsa på dig", en annan var "AAAAAW ♥" (vi är väldigt emotionellt instabila nu när vi inte har Jeanettes ständiga närvaro i våra små liv). Så jag tyckte det var dags för en lägesrapport.

Jeanette, du ska INTE FÖR ETT ÖGONBLICK TRO att vi slutat stalka dig. Haha, nej, vi bara konspirerar lite mer på avstånd och i tysthet (vi har ju inte så mycket att välja på, eller hur???), typ skvallra med Spoke och Marie som vi fortfarande kan gå och hälsa på...

Och om budskapet inte framgick tydligt nog så var meningen med detta inlägg att vi SAKNAR DIG och är sura för att vi inte kan hälsa på dig!

Här har ni dessutom ännu en bild av en bild. Now, this brings me back... Och det visar på att det inte bara är vi som saknar Jeanette, utan hela Medie, eftersom det hänger massa bilder på henne överallt...


// Malin, the one and only (and on the behalf of Kajsa S)

00.31



Tycker det är fint att det nått en punkt där allt Jeanette-relaterat går direkt till mig... Här har ni ett foto av ett foto som Aneta skickade till jag på facebook (ignorera Ingvar).

JEANETTE WE MISS YOU! ♥

// Malin, the one and only

13.43

 

Amanda skickade mig en fin gammal msn-konversation mellan mig och henne som jag inte tror vi lagt upp tidigare? Skrattar lite åt det i min ensamhet (as usual).

 

Jeanette, inser du hur jobbigt det är att gå kvar i ubåtshallen och inte kunna gå ner och hälsa på dig?!

 

// Malin, the one and only

 

ps. Förresten så var jag nästan på din gata häromdagen! (eller ja, jag var på din gata, fast på fel sida av den stora vägen). ds.




RSS 2.0